gototopgototop

Добре дошли в сайта на Роден Край™

Основно меню

Още интересни статии

Думи на велики българи

" На такива хора дай работа, които са разсъдителни, постоянни, безстрашни и великодушни. "
Васил Левски

Дарение за Роден Край

Помогнете да опазим историята и културата на България живи!
PayPal

Роден Край™ в Google+

Как да публикувам статия?

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Въпроси

(0 Гласа)

Публикуване на статияПубликуването на статия става много лесно. Достатъчно е да следвате инструкциите по-долу.

Влезте с вашето потребителско име и парола. От менюто Опции изберете Изпратете статия. Ще се отвори нова страница с полета за попълване. В полето Заглавие попълнете заглавието на вашата статия, което не бива да е прекалено дълго. От менюто Категория изберете Предложение за статия. Следва голямо поле, наречено Въвеждащ текст с бутони за форматиране в горната си част. В това поле попълнете текста и изображенията на вашата статия.

За да качите изображение е нужно да изберете бутона Добави/Редактирай изображение, който е първи в третия ред бутони от бутоните за форматиране. Ще се отвори нов прозорец с параметри на вашето изображение. От него изберете таб Качи и от бутона Browse... изберете изображението от вашия компютър. При натискането на бутона Прати на сървъра изображението ще се качи, за което ще бъдете уведомени със съобщение. При натискане на ОК автоматично ще бъдете препратени в таб Параметри на изображението, където да попълните допълнителните параметри. Добавете в полето Алтернативен текст някакво заглавие на вашето изображение. Сложете Рамка 2. Ако изображението ви е по-широко от 600 пиксела, задайте му ръчно 600, за да се помести добре в сайта. Когато всичко е готово натиснете ОК и ще видите изображението в самата статия. Ако не е поставено на точното място, можете да го завлачите с мишката където желаете.

Параметри на изображениетоПараметри на изображението

Ако искате да добавите галерия с още снимки към вашата статия, подредете снимките една до друга в долната част на статията по описания по-горе начин, а наш редактор ще оформи галерията ви преди да публикува статията.

Мета данниВ долната част на страницата се намират още няколко полета. Изберете полето Мета данни и попълнете кратко описание на статията и по-важни ключови думи от нея. Това ще помогне на търсачки като Google да намерят статията ви по-лесно и да ви осигурят повече читатели.

След като и това е готово, натиснете бутона Запис, за да изпратите статията. Наш редактор ще я оформи и след това ще я публикува. Не се учудвайте ако не я видите веднага публикувана в сайта. Ако решите, че не искате да публикувате статията, натиснете бутона Отказ.

Забележки!
1. През известно време (5-10мин) натискайте бутона Приложете (синьо кръгче с V), за да не изгубите статията, защото системата може да ви изхвърли при по-голямо време на неактивност.
2. Ако използвате някои версии на Opera е възможно да не видите бутоните за форматиране, затова е препоръчително да публикувате статии с браузъри като IE6+ и Firefox.
3. Ако използвате допълнителен софтуер за блокиране на изскачащи прозорци е възможно да не ви се появи прозореца с параметри на изображението. Препоръчително е да спирате този тип софтуер докато публикувате статия.
4. Ако статията ви е предварително набрана в MSWord или публикувана другаде в интернет, препоръчително е да я копирате като текст в Notepad и от там да я копирате тук. Това се прави с цел да се избегне нежелано форматиране, което поставя Word или което е поставено в други сайтове.
5. Забранено е публикуването на снимки без разрешението на техния автор!
6. Като забележка в края на статията посочете източник на текст и автор на снимки, както и категорията, в която искате да бъде публикувана вашата статия.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Коментари (1)

Следете за нови коментари с RSS
0
хптел Орфей гр. Девин
Написа румен
на 06 юли 2018
Оцени коментара:

Хотела не става за нищо всичко е една илюзия. Орфей 5 звезди , не знам кой е подарил двете. Външния басейн със студена вода никой не се къпи . Няма климатик и вана иначе 5 звезди мръсотия и гадна храна. Всяка сутрин на закуска кренвирши. Салатата е една домати и краставици. За вечеря три , четири ястия и пак домати и краставици . Ако поръчаш сладолед няма , иначе 5 звезди. Да отидат и да видят в Пампорово хотел Орфей с 4 звезди каква блок маса имат със 100 ястия а не като тях с меню на училищен стол. Халатите и хавлиите се сменят на четвъртия ден . Въобще не се влиза в стая до четвъртия ден .Няма тераси . Настаниха ни в стая която не сме си поръчали. Вътрешния басейн прилича на кокошарник, двете джакузита на пълни като консерва копърка. Водата е гнусно мръсна.В асансьорите боклуци , не се чисти. И за всичко това двамата с жена ми плащаме по 100 лева на ден .Ще спра до тук ,защото ако продължа няма да повярвате.

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете символите

busy
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris barbour paris piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet piumini peuterey outlet canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher canada goose pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack woolrich outlet online piumini woolrich outlet moncler outlet online moncler outlet piumini moncler outlet moncler outlet online peuterey outlet online peuterey outlet cheap oil paintings pop canvas art